Eszteregnyei Sportegyesület

A futball a vérünkben van

A szezonzáró buli

A vasárnapi találkozó több szempontból is fontos volt a csapatunk számára.

Részben lezárult egy korszak, elmúlt az ősz és a játékosok kezdenek csapattá válni. A mérkőzés végén, mint ez a rész záró akkordjaként a vezetőség kis meglepetéssel várta a teamet. Burcsi János vezetőedző értékelte ezt a fél évet, amelyet együtt töltöttek. Kiemelte, hogy fontos számára a csapat és a csapatmunka, amely „összeérés” után nagyobb teljesítményre ösztönöz.

A meglepetésben szerepel a közös étkezés és az a logóval ellátott torta, amely szívből érkezett az egyik csapattárs jóvoltából. Az étkezések előtt az igazolt játékosok megszavazták maguk közül az ősz legjobb játékosát. Ezt az elismerést Rodek Antal aki a szavazás végeredményén meglepődve ugyan, de mosolyogva vett át. (Ebből az elismerésből hagyományt szeretnénk teremteni, így lenne a tavasz és a teljes szezon legjobb játékosa is. a szerk).

A csapattagok nem úgy döntöttek, hogy a legtöbb gólt szerző vagy valamelyik csatár, hanem egy hátvédé volt az érdem. Amelyhez szívből gratulálunk neki. A délután folytatásaként a vezetőedző kis hangulatról is gondoskodott Bóka László és Bogatin Sándor az Eszteregnyei Őszirózsa dalkör tagjai személyében.

Így a délután a vereség ellenére is remekül telt.

Ez történik a facebookon