Eszteregnyei Sportegyesület

A futball a vérünkben van

Új kezdet

Az őszi szezon után a csapat a teremben kezdte el a játékot. Pontosan az okból, hogy kis területen próbálják ki magukat.

A tavaszi szezon előtt több játékost sikerült leigazolni, akik remélhetőleg hozzá járulnak majd a csapat sikereihez. Évek óta először az eszteregnyei csapat részt vett egy több csapatból álló teremfoci tornán is, amelyen egy hajszálon múlott a továbbjutás.
Minden téli edzés alkalmával szép számmal jelentek meg a játékosok, ami a győzni akarás első rangú példájának számít. Sajnos az időjárás nem engedte lehetővé tenni az ilyenkor szokásos szabadtéri felkészülési edzéseket, így a tavaszi szezon elkezdése előtt hosszú hétvégének néz elébe a csapat. 2015. február 21-én Palin ellen Palinban 14 órakor lépnek pályára. Ezt követően vasárnap szintén 14 órakor hazai pályán különleges vendéget fogadnak, a lendvai csapatot. Mivel minden mérkőzés más és más, ezért fontos megismerni a szomszédos ország játékosainak taktikáját is.

A tavaszi szezon március 1-én kezdődik az Eszteregnye otthonában fogadja Újudvar csapatát. Bizonyára mindenki emlékszik az őszi mérkőzésre, ahol még nem állt össze a játékos gárda. A téli edzéseknek köszönhetően azonban jelentős javulás látható. A taktikai felállás merőben más, mint az eddig megszokott. De mindez legyen meglepetés.

Találkozunk a pályán!

Hajrá Eszteregnye!

Ez történik a facebookon