Eszteregnyei Sportegyesület

A futball a vérünkben van

Pihenőidő

Újabb hét telik el lassan, így vasárnaphoz egyre közeledvén újra dübörög majd a megyei labdarúgás.

 Csapatunk egy hete szabadnaposként „pihent” rá a további tavaszi fordulókra. Sajnos a mi csoportunkban az idei kiírásban páratlan számú csapat jelentkezett, így hétről hétre egy-egy csapat hasonlóan játék nélkül marad. Ezek a kimaradó hétvégék lehetnek jó illetve rossz hatással is. Egyik szemszögből jó, mert egy formán kívüli csapatnak ilyenkor –főleg ha a fél szezon elején járunk, mint most- kicsit össze is rázódhat, ha sikerül valamilyen edzést összehozni. Másrészt egy jobb formában lévő csapat, akár ki is eshet a már megszokott ritmusából, egy-egy nem várt eredmény is becsúszhat ilyenkor.
Soron következő ellenfelünk a Sormás SE csapata lesz, amely egyelőre tavasszal ingadozó formát mutat. Ha kicsit ránézünk a térképre, akkor egy kis pikantériája is lehet a mérkőzésnek, hisz közvetlen faluszomszédunkkal mérkőzünk meg. Az őszi mérkőzésünk –főleg a második játékrész – nagyon pörgős és gólokban gazdag volt, így hasonlóan jó kis mérkőzés várható. Személy szerint én azt szeretném látni a csapatomtól, hogy a kezdő sípszótól fogva ott legyünk fejben és végre sikerüljön, az, amire már nagyon régóta várunk, a három pont. Ez úgy gondolom nem lehetetlen, hiszen jó csapatunk van, kis szerencsével bőven otthon lehet tartani a három pontot.
Összességében egy jó mérkőzést, sok gólt – természetesen hazai oldalon – vár csapatunk, illetve a kilátogató szurkolóktól biztatást szeretnénk kérni, hisz velük együtt szép ez a játék, segítségükkel minden mérkőzés könnyebb.
 

Ez történik a facebookon