Eszteregnyei Sportegyesület

A futball a vérünkben van

A folytatás még nehezebb

A Zala megye III. osztály Dél második mérkőzése a Szerdahely Fc otthonában zajlott, szinte teljesen lemásolva a tavaszi szezon első összecsapását.

Annyi különbséggel, hogy nem az első percekben érkeztek a lehengerlő találatok. Az eszteregnyei csapat a támadások sorozatát fél óráig birta, amikor az első gól érkezett. Egy idő után a teljes elkeseredettség látszott a csapaton. Sokan hiányoztak, csere nem volt. Egy idő után teljesen úgy látszott mintha ólomlábakon játszott volna a csapat. A mérkőzés gyakorlatilag egy térfélen zajlott. A Szerdahely Fc csapata gólt, gólra halmozott, míg az eszteregnyei csapat hibát-hibára. Nem tudható mi is történt valójában. A megsemmisitő vereség 9 kapott és 0 rúgott góllal végződött.

A tavaszi szezon első két mérkőzése tudta mindenki hogy nem lesz könnyű, hiszen egy egymással együtt nem játszó teljesen új csapat került a pályára. Erre azonban senki nem számitott. Innen nagyon nehéz felállni, azonban bizni kell a folytatásban és remélhetőleg hamar össze tudja magát szedni a játékos keret.


 

Hajrá Eszteregnye Sk.

Ez történik a facebookon