Eszteregnyei Sportegyesület

A futball a vérünkben van

Ez a labdarúgás

Az elmúlt három hét megsemmisítő vereségei után, a Pogányszentpéter elleni mérkőzésre teljes közönnyel érkezett az eszteregnyei csapat. Szinte biztosra volt vehető az, hogy újra a sok gólé lesz a főszerep.

Az első félidő folyamatos támadásokkal telt mindkét oldalon azonban találat nem született. Sikerült a hazai csapatot olyan felállásban játszatni, amely reményt adott arra, hogy ha többet nem is legalább 1 pontot a jelenlegi tabella harmadik helyezettjétől el lehet birtokolni. Ezt a játékosok is megéreztek a pályán és igyekeztek jobb teljesítményre sarkallni egymást. A második félidő ugyanott folytatódott ahol az első küzdelmes játék. Láthatóan minkét csapat az eredményességre törekedett, azonban pontszerzési lehetőséget egyik csapatnak sem hozott. Egészen az 52. percig amikor a tizenhatoson belüli szabálytalanságért büntető rúgással megszerezte a pogányszentpéteri csapat a vezetést. Ettől a pillanattól fogva még jobban küzdött mindkét fél. Az egyik a további lehetőségekért, a másik pedig az egyenlítésért. Azonban az előre felállított cél semelyik oldalon nem hozott eredményt.


Az előző mérkőzéseket tekintve meglepetés volt az Eszteregnye-i csapat játéka, bizonyítva azt, hogy amikor minden játékos képes kihozni magából azt ami benne rejlik bármi lehetséges. Ez a játék lényege, ez a labdarúgás!


Hajrá Eszteregnye!

Ez történik a facebookon