Eszteregnyei Sportegyesület

A futball a vérünkben van

Újudvar ellen

 

Az Eszteregnye-Újudvar III. osztályú megyei forduló első mérkőzése a fordulóban.

 

Az első találat hamar érkezett az 5. percben Budai Krisztián által. Majd a csapatok támadását követően a 37. percben Zahorecz Martin talált a kapuba. A harmadik találat nem sokkal ezután a 41. percben Harangozó Emil révén. Az első félidőt teljes egészében az újudvari játékosok uralták, ettől függetlenül az eszteregnyei csapatnak is voltak lehetőségei, amelyeket valahogy nem sikerült gólra váltani.

A szünetben a Burcsi János vezetőedző megpróbált lelket önteni a fiúkba, a szépítés reményében. A második félidőben lelkesen újult erővel állt elő mindkét együttes. Sajnos az 50. percben azonnal hálót érintett a labda, amelyet szintén Harangozó Emilnek tulajdonítottak. A középkezdés után az ellenfélhez került a játékszer, így Aczél László azonnal érvényesítette. Az újudvari csapat vezet 5-0-ra. A fiúkat hidegzuhanyként érintette, hogy újabb két perc múlva Zahorecz Martin újra a hálóba talált. 6-0. A fiúknál teljes káosz alakult ki, fellazult a védelem, ezt kihasználva Tombor Zsolt a hetedik találatot is megszerezte.

 Az eszteregnyei csapat küzdött, de ez volt az a nap amikor semmi nem jött igazán össze. A fiúknak a keretből egy, míg az újudvari csapat hét játékost tudott cserélni. A góllövő játékosok maradtak, viszont több friss ember került pályára, akik nagy részben hozzá tudták segíteni a csapatukat a győzelemhez. Sportszerűek lévén gratulálunk a győzelmükhöz.

Hajrá Eszteregnye!

 

>>Nézd meg a mérkőzésen készült képeket! Kattints ide!!<<

 

 

 
 
 
 
 

Ez történik a facebookon