Eszteregnyei Sportegyesület

A futball a vérünkben van

A szezon első győzelme

Az Eszteregnye-Pogányszentpéter III. osztályú megyei forduló kis késéssel kezdődött. Az eső ellenére népes szurkolótábor gyűlt össze mind két oldalon.

 Az első félidő első gólkísérlete az eszteregnyei csapatnak volt, ez centikkel ment a jobb kapufa mellé. A támadást követően az ellenfél csapata támadásnak lendült, azonban ez sem eredményezett találatot. Az első félidő tizenhetedik percében a pogányszentpéteri csapat akciós találatot szerzett , Szabadi Gergely személyében, amely után az eredmény 0-1. Pár perccel az első találat után a tizenhatos vonalán belül az egyik védő véletlenszerűen kézzel érintette a labdát, így a mérkőzést vezető tizenegyest ítélt, amelyet Joó Ferenc sikeresen érvényesített, így már 2-0. Az első félidő lényeges esemény nélkül  Eszteregnye-Pogányszentpéter 0-2 eredménnyel zárult.

A szünetet követően a második félidőt a pogányszentpéteri csapat kezdésével indult. A támadások mindkét fél részéről eredménytelenül végződtek. A félidő 13. percében a bal szélről beérkező labdát Szász Gábor sikeresen a jobb sarokba rúgta, ezután az eredmény 1-2. Szabálytalanság következtében a mérkőzés vezető piros lapot osztott ki, így a pogányszentpéteri csapatból egy játékosnak távoznia kellett a pályáról. Az ellenfél támadása csapatuk részére nem hozott sikert, így több eszteregnyei csapat támadást láthattunk, amely lezárásaként a bal hátvéd, Kercsmarics Szabolcs a 77. percben kb 25 méterről a kapuba talált, 2-2. A remény felcsillant az esetleges nyerésre a mérkőzés vége előtt 15 perccel. Aztán megtörtént amire mindenki várt, fellazult a védelem és a tizenhatos környékéről a mérkőzés vége előtt Kovácsevics Zsolt a hálóba talált. 3-2. Ezután elkezdődött az őrült rohanás, pontszerzésért, a pogányszentpéteri csapat több szabálytalanságot követett el, a csapat a piros lap mellé még egy sárga lapot is begyűjtött. A végeredményen azonban nem változtatott Eszteregnye-Pogányszentpéter 3-2.

Hajrá Eszteregnye!

 

>>Nézd meg a mérkőzésen készült képeket! Kattints ide!!<<

 
 
 
 
 

Ez történik a facebookon