Eszteregnyei Sportegyesület

A futball a vérünkben van

A jobb lábból kiadott gól

Mint az előzőekben hírt adtunk róla a Letenye II -Eszteregnye mérkőzés 2014. október 5 helyett, október4-én került megrendezésre a hazai csapat kérésére.

A szokásos késéssel a csapatok felállását követően 16.00-kor elkezdődött a Megyei III. déli csoportjának 8. fordulója. Az első félidő 3. percében Somogyi Tibor az Eszteregnyei kapuba talált. A középkezdést követően folyamatos támadásba lendült a letenyei csapat, így egy védelmi hibát követően a védő sarkáról a 16. percben újból gól született, amelyet szintén Somogyi Tibornak tulajdonítottak. Az állás 2-0. Az Eszteregnyei csapatot letarolta a gyors két gól, de nem adták fel a küzdelmet, így pár perccel később 5 percen belül Szász Gábor kétszer is a kapuba talált. Az eredmény 2-2. Az első félidő 28. percében Korhán László bomba góljával átvette a vezetést Eszteregnye.

Az első félidő végén az állás Letenye II - Eszteregnye 2-3. A második félidő teljes mértékben a letenyei csapat támadás sorozatával folytatódott, ennek ellenére az 54. percben Szász Gábor újra a kapuba talált. A vendégcsapat teljes mértékben átvette a vezetést. A letenyei támadások azonban nem szűntek meg, így a tizenhatos vonalán belül szabálytalanság történt, amely következménye az 59. percben a bíró tizenegyest ítélt, amelyet Gazdag Gergely érvényesített. Az eredmény hazai-vendég 3-4. A bíró 2 db sárga lapot osztott ki, a letenyei csapatnak, ettől függetlenül a mérkőzés sportszerűnek volt mondható. Gólban nem volt hiány, azonban valamit láttunk a csapaton, mintha összeszokottabbak lennének. Természetesen ugyanazok a játékosok voltak a pályán, akikre eddig is számítani lehetett. A pályán már nem szidták, hanem bíztatták egymást, a „segít” jobbról-balról folyamatosan hallható volt, ami azt jelenti, hogy észrevették egymást és segítettek egymásnak. A mérkőzésen részt vett játékosok: Fekete Zsolt, Gyöngyösi Márk, Tóbel Zoltán, Kercsmarics Szabolcs, Horváth Norbert, Kovácsevics Zsolt, Idai Zoltán, Korhán László, Szász Gábor, Szilágyi László, Rodek Antal és nem utolsósorban a csere Marosán Zsolt Ez már igazán a csapat sikere és csapat munka volt. Bár az első két potyagól nem kellett volna, de ez most így belefért. Igazán büszke lehet magára mindegyik játékos. Az mondható, hogy a neheze még hátravan, ezért hajrá fiúk és hajrá Eszteregnye SK.

>>Nézd meg a mérkőzésen készült képeket! Kattints ide!!<<

Ez történik a facebookon