Eszteregnyei Sportegyesület

A futball a vérünkben van

Kapus nélkül

A Megye III. aktuális fordulója 14 órakor kezdődött Zalakaroson. A csapat helyzete az elején eldönteni látszódott, mivel újra kapus gondokkal kellet megküzdeni. 
 
Az egyik mezőnyjátékos vállalta a lehetetlen feladatot, így elkezdődhetett a mérkőzés. Az első negyedórában a két csapat méltó ellenfele volt egymásnak, azonban a 17. percben egy végzetes hiba miatt sikerült a labdát az eszteregnyei hálóba beütni. Ezután a csapat teljesen leengedett, majd gyakorlatilag az első félidő a Zalakarosé volt, még három találatot sikerült szerezniük. A szünetben kisebb zavar támadt mint a csapattagok, mint a vezetőedző között, amely végeredményeként, visszamentek a játékosok a pályára. A második félidő mindenki számára meglepetést okozott. A mezőjátékos kapus olyan helyzeteket védett ki, amelyeket az ellenfél már a kapuban érzett. A csapatok méltó ellenfelei voltak egymásnak. Kimaradt helyzetek sora is jellemezte az eszteregnyei csapatot, újra. Ha sikerül érvényesíteni, akkor akár döntetlen is lehetett volna az eredmény. A zalakarosi csapat 7 friss embert tudott a pályára küldeni, míg a másik oldalon csupán egy ember ült a kispadon. A játékosokon látszott a  ha nem is a győzni akarás, inkább a szünetben történtek következményeként az összetartás. Az eredményt sikerült tartani egészen a 89 percig, amikor egy szabadrúgást követően a zalakarosi csapat megadta a végső döfést, így a végeredmény Eszteregnye-Zalakaros 0-5. Kivételesen fotós hiányában egy-két kép készült csak a mérkőzésről, amelyet közölni is fogunk.
(A csapatból több játékost is ki lehet emelni a teljesítménye alapján, de ezt most nem teszem, többek közt azért sem, mert aki a pályán volt az átérezte azt amit játszani kell. A másik ok, hogy lehet valakinek rossz napja, amikor nem igazán találja el a játék menetét). a szerk.)
 
A következő hazai mérkőzést szintén egy olyan csapat ellen kell játszani, akik nem sokkal feljebb állnak a megyei ranglistán. Fiúk! Ki kell használni a hazai pálya előnyét!!! Ezen az oldalon kérünk minden kedves szurkolót, aki tud és magáénak érzi a csapatot, az jöjjön el és szurkoljon a csapatnak! Szükség van rá!
 Hajrá Eszteregnye Sk!
 

Ez történik a facebookon