Eszteregnyei Sportegyesület

A futball a vérünkben van

Újbóli kimaradt helyzetek sora

A Zala Megyei dél III osztályú mérkőzés 11. fordulójának házigazdája Eszteregnye, a vendégcsapat a Palini gárda volt. 

 

A találkozó bő fél órás késéssel kezdődött. Ennek az volt köszönhető, hogy a bíró sporttárs ragaszkodott a szabályok szerinti rendezőség felállításához, ami eddig is volt, csak nem kellett jegyzőkönyvbe venni és a sárga mellényt felhúzni. Valószínűsíthetően ez köszönhető a múlt héten elkövetett bírói rugdosáshoz, ami természetesen ez nem nálunk történt, hiszen mint a csapat, mint a szurkológárda békés természetű. A hideg idő ellenére népes tábor gyűlt össze mind a két oldalon.

Az első félidő első negyedórája az egymás megismerésével telt. Rengeteg volt a mellé és az átrúgások száma mindkét oldalon. Majd a 15. percben egy óriási hiba miatt a palini csapat jutott előnyhöz. A versenyfutás elkezdődött az idővel és egymással. A gólt követően teljes mértékben az eszteregnyei csapaté volt a terep. Csökkent a rossz passzok aránya és nőtt a kapura rúgásoké, amit nem tudtak gólra váltani.

A második félidő nagy része a palini kapu előtt zajlott, kimaradt helyzetek sora jellemezte az eszteregnyei csapatot, pedig több labdát is a hálóba látott már a közönség. Az áhitott egyenlítés elmaradt egészen a mérkőzés végéig. Amikor az eszteregnyei csapat új lendületet vett, akkor a játékvezető lefújta a találkozót. (Szeretném megjegyezni, hogy több alkalommal részt vettem mérkőzéseken és nem tudom ugyan az okát, de a játékvezetői ítéletek hagynak kívánni valót maguk után. Bizonyára nem lehetnek ott minden egyes szabálytalanságnál, de salamoni ítéletek ritkán születnek. szerk)

 

A pálya széléről azt tapasztaltuk, hogy lassan ugyan, de összeedződik csapattá a társaság. Az elkövetkező mérkőzések nehezek lesznek ugyan, de bízunk abban, hogy a játékosok hozzák az elvárásoknak megfelelőt. Nehezíti a helyzetet az egyre hidegebb időjárás is. De már csak négy mérkőzés van hátra ebből az idényből, úgyhogy HAJRÁ!!! Ha így tud a csapat küzdeni és menni előre a tavaszi szezonban már nem lesz probléma.

 

Hajrá Eszteregnye SK. 

 

>>Nézd meg a mérkőzésen készült képeket! Kattints ide!!<<

Ez történik a facebookon